Filip Pačarić

JUNIOR COACH

Ni me težko zgrešiti: ko se med treningom ozreš po fitnesu in vidiš visokega “košarkarja”, ki izvaja nore “ninja” vaje, vedi, da sem to jaz – ime mi je Filip in sem osebni trener. Prepoznal/a me boš tudi po odločnosti in pripravljenosti pomagati, zaznamuje pa me tudi vedno nasmejan obraz in potrpežljivost za vsako morebitno vprašanje.
 
Kako sem začel s fitnesom? Z vadbo se ukvarjam že celo življenje, pravzaprav odkar vem zase, saj prihajam iz zelo športne družine. Lahko rečem, da je šport moje življenje, fitnes pa dojemam kot poslanstvo v katerem uživam in za katerega živim. S fitnesom kot takim sem se prvič srečal nekaj let nazaj in sicer v sklopu pripravljalnih treningov v letih, ko sem igral košarko in bil med drugim tudi član slovenske reprezentance (under 20). S časom sem dojel, da sta fitnes in fizična pripravljenost moja največja strast ter, da trening dojemam kot nekakšen izklop iz vsakdana, ki blagodejno vpliva name.
 
Zakaj sem postal trener? Za pot izobraževanja na trenerskem področju sem se odločil zato, ker sem več kot 15 let treniral in tekmoval v ekipnih športih, kjer sem srečal in spoznal veliko trenerjev, ki so se med seboj razlikovali tako po znanju in načinu, kot po izkušnjah in pristopu – ravno ta raznolikost iz katere sem vsa ta leta črpal znanje in dobre ter slabe lastnosti trenerjev pa je bila razlog, da se tudi sam lotim izobraževanja in postanem trener.
 
Kakšna je “misija”, ki jo imam kot trener? Želim si pomagati ljudem, ki so tako ali drugače povezani s športom. Lahko gre za rekreativce, športnike ali preprosto za ljudi, ki si želijo shujšati, oblikovati telo ali rehabilitirati po poškodbi. Zakaj? Zato, ker verjamem, da lahko z znanjem in izkušnjami skupaj premagamo ovire in dosežemo zadani cilj, preko treningov pa pridemo tudi do tako iskanega dobrega počutja.
 
“Good, better, best. Never let it rest. Till your good is better and your better is best.”

Naroči se na posvet

Ne glede na to ali želiš shujšati ali pridobit na mišični masi si lahko rezerviraš svoj brezplačni posvet. Pošlji nam nekaj podatkov o sebi in povabili te bomo na kavico ob kateri bomo poklepetali o tvojim željah in ciljih.

logo-04

Vsa vsebina člankov vključno s slikami na tej spletni strani je predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, v mejah veljavnih predpisov.