Individualen trening program

“Oj, imaš kakšen vadbeni program zame? Malo sem se zredil, malo sem izven forme, pa bi se rad spet spravil nazaj v red, gotovo imaš napisan kakšen program.”

Ne, v Invictusu ne delamo po takem načelu. Zakaj? Ker vemo, da vam generičen program vadbe ne bo prinesel kvalitetnih, predvsem pa ne dolgoročnih rezultatov. Za vsakim učinkovitim programom treninga namreč stoji pravilna izvedba vaj, upoštevanje tempa izvedbe (čas pod tenzijo v koncentričnem delu giba, ekcentričnem delu, v začetni fazi in v končni kontrakciji), upoštevanje časa počitka med vadbo in vsesplošni volumen vadbe. Vsemu naštetemu sledijo tudi primerne faze vadbe glede na cilj in želje posameznika, vsaka faza pa je razdeljena na različne cikle.

V paketu osebnega programa treninga, ki ga nudimo v Invictusu, ne dobite le klasičnega programa, ampak celoten spekter ponudbe osebnega trenerstva. Sprva opravimo posvetovanje, pri katerem nam zaupate svoje cilje in časovni okvir, v katerem bi jih radi dosegli. Sledi ocena vaše telesne pripravljenosti, na podlagi katere izberemo primerne vaje in frekvenco vadbe, pripravimo začetni okvirni načrt treningov in z vami izvedemo tri ure osebnega trenerstva, ob katerih sledimo morebitnim šibkim točkam in napakam ter izberemo alternativne vaje, s katerimi boste odpravili slabosti. Na pravi poti do cilja vas spremljamo z osebnim pristopom.

Individualen trening program

CENA: 120 EUR
1x svetovalni pogovor in ocena stanja z osebnim trenerjem
1x vadbeni program (z vključenimi začetnimi popravki)
3 ure osebnega trenerstva

Naroči se na posvet

Ne glede na to ali želiš shujšati ali pridobit na mišični masi si lahko rezerviraš svoj brezplačni posvet. Pošlji nam nekaj podatkov o sebi in povabili te bomo na kavico ob kateri bomo poklepetali o tvojim željah in ciljih.

logo-04

Vsa vsebina člankov vključno s slikami na tej spletni strani je predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, v mejah veljavnih predpisov.