Osebna trenerstva

Zakaj izbrati osebno trenerstvo?

  1. Če želite svoj čas in denar vložiti v kvalitetno vadbo, ki prinese dolgotrajne rezultate.
  2. Individualni pristop: obravnava vsake stranke glede na zahteve, želje in cilje.
  3. Podpora, motivacija in pravilne usmeritve ves čas trenerstva, pristno mnenje, iskrene ter dosegljive obljube.
  4. Izdelan program vadbe izdelan po vaših ciljih in zmožnostih ter prehransko svetovanje
  5. Doslednost. Vadba s trenerjem prepriča tudi tiste, ki so vajeni iskanja izgovorov.

Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 00386 51 417 384 ali preko spletnega obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V kolikor se želite prijaviti na prvo konzultacijo in si obenem ogledati še prostore Invictus trening studia, izpolnite kontaktni obrazec.

Sebastjan Radman

HEAD COACH

S fitnesom in vadbo sem se prvič srečal pred desetimi leti, vse od takrat pa sem zvest tovrstnemu načinu življenja in mu vse bolj predan.

Maja Čančar

EXPERIENCED COACH

Sem osebna trenerka (certifikat IFPA 2. stopnja inštruktorica fitnesa, IFPA certifikat za prehransko svetovalko), Sebastjanova partnerka in ponosna mamica.

Lemar Perich

EXPERIENCED COACH

Sem osebni trener oziroma Osebni trener. Zakaj je to pomembno? Ker ne vodim skupine različnih ljudi z enakimi cilji, temveč vodim posameznika do zadanega cilja.

Tamara Zajec

JUNIOR COACH

Sem Tamara, nasmejana in pozitivna punca. Moja zgodba je kar dolga. Že kot otrok sem se srečala s problemom prekomerne teže.

Naroči se na posvet

Ne glede na to ali želiš shujšati ali pridobit na mišični masi si lahko rezerviraš svoj brezplačni posvet. Pošlji nam nekaj podatkov o sebi in povabili te bomo na kavico ob kateri bomo poklepetali o tvojim željah in ciljih.

logo-04

Vsa vsebina člankov vključno s slikami na tej spletni strani je predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, v mejah veljavnih predpisov.