Prehranski coaching

Različne diete in prehranske strategije nas spremljajo že skoraj na vsakem koraku in redki so posamezniki, ki vsaj enkrat v življenju niso preizkusili izgubiti nekaj kilogramov. Na začetku smo zagnani, voljo pa nam daje upanje po uspehu, ki po nekaj tednih zbledi in se prelevi v željo po hrani, ki smo jo črtali z vsakodnevnega jedilnika. Večkratni neuspešni poskusi nas hitro pripeljejo v začaran krog.

Napake, ki jih tako ponavljamo, so: od sebe zahtevamo več, kot smo sposobni, prenizko število zaužitih kalorij, preveč vsakodnevne vadbe. V Invictusu verjememo, da je proces hujšanja močno povezan s psihološko zaznavo prehrane, saj predstavlja tako vir energije kot zadovoljstvo in prav slednje v veliki meri doživimo med druženjem z najdražjimi. Predstavljamo vam “Invicus prehransko svetovanje”, ki poteka v obliki svetovalnega pogovora, ob čemer stranko analiziramo, pomagamo pri izbiri točno določene prehrane, zastavimo smernice in stranko postopoma vodimo pri spremembi navad glede na zmožnosti in cilj. Pomembno je, da vam prisluhnemo in nikakor ne delujemo po sistemu »copy paste«, temveč skupaj iščemo dolgoročen uspeh, ne le kratkoročne rešitve.

Prehranski coaching

CENA: 70 EUR

Naroči se na posvet

Ne glede na to ali želiš shujšati ali pridobit na mišični masi si lahko rezerviraš svoj brezplačni posvet. Pošlji nam nekaj podatkov o sebi in povabili te bomo na kavico ob kateri bomo poklepetali o tvojim željah in ciljih.

logo-04

Vsa vsebina člankov vključno s slikami na tej spletni strani je predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, v mejah veljavnih predpisov.