Sebastjan Radman

HEAD COACH

Sem osebni trener, prehranski svetovalec, vodja trenerske ekipe in lastnik fitnesa Invictus v Izoli. S fitnesom in vadbo sem se prvič srečal pred desetimi leti, vse od takrat pa sem zvest tovrstnemu načinu življenja in mu vse bolj predan. Sama strast do fitnes vadbe in želja pomagati ljudem do kvalitetnejšega življenja sta me pripeljali do odločitve, da konec leta 2013 pri 24 letih odprem svoj lastni fitnes center.

Čeprav sem že takrat imel nekaj izkušenj s področja osebnega trenerstva, je bilo odprtje lastnega fitnesa  ključna in prelomna točka v trenerski karieri, saj sem lahko v domačem okolju nudil trenersko pomoč velikemu številu ljudi, kar mi je omogočilo zelo hitro pridobivanje izkušenj, posledično pa sem s še večjo motivacijo in zagonom pridobival dodatno znanje – veliko časa in truda namreč namenim različnim izobraževanjem.

Prehodil sem dolgo pot, da sem iz »fitneserja« prerastel v osebnega trenerja z vizijo, ki jo nameravam deliti in ves čas nadgrajevati. Začel sem kot študent, kasneje kot fitnes tekmovalec, danes pa svojo pot nadaljujem kot osebni trener, podjetnik in ponosen oče. Ob svojem delu sem sodeloval s pomembnimi slovenskimi trenerji. Naučil sem se razumeti želje posameznikov in delati z različnimi strankami, dojel sem, kaj pomenijo obdobja odrekanja dobri hrani in kako lahko prav to negativno vpliva na psihično počutje.

Naučil sem se, kaj pomeni dejavno in zdravo življenje in kaj pomeni obsedenost. Menim, da so za dolgoročen uspeh vsakega izmed nas potrebne predvsem spremembe slabih življenjskih navad, ne le sprememba jedilnika in trening, zapisan na listu papirja – ravno tak pristop do sprememb je nevzdržen za vsakodnevno življenje. Trdim, da so bolj kot stroga pravila učinkoviti pravilna usmeritev in podpora nekoga, ki nam prisluhne in prilagodi spremembe tako, da se jih lahko tudi dlje časa.

Želim vam pomagati, da zaživite bolj zdravo in aktivno, nenazadnje tudi manj stresno. Sam verjamem, da je potrebno dodajati življenje letom, ne samo leta življenju.

Naroči se na posvet

Ne glede na to ali želiš shujšati ali pridobit na mišični masi si lahko rezerviraš svoj brezplačni posvet. Pošlji nam nekaj podatkov o sebi in povabili te bomo na kavico ob kateri bomo poklepetali o tvojim željah in ciljih.

logo-04

Vsa vsebina člankov vključno s slikami na tej spletni strani je predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, v mejah veljavnih predpisov.