Tamara Zajec

JUNIOR COACH

Sem Tamara, nasmejana in pozitivna punca. Moja zgodba je kar dolga. Že kot otrok sem se srečala s problemom prekomerne teže. S prihodom v puberteto, je ta problem zmeraj bolj najedal mojo samopodobo in samozavest. Sledile so razne diete, ki so bile obsojene na neuspeh. Nikoli nisem bila velika ljubiteljica športa ali zdrave prehrane. Diete so bile muka, ker se jih nisem morala držati na dolgi rok. Pri športni vzgoji sem najraje iskala izgovore, da mi ni bilo treba telovaditi.

Leta izgovorov in skrivanja same sebe sem prekinila s pričetkom študijskega obdobja. »Zdaj pa konec! Hočem novo okolje in novi jaz!«. Preselila sem se na obalo, začela študij turizma, se ukvarjala s športom, našla način zdravega ravnovesja v prehrani in kilogrami so se počasi začeli topiti. Rekreacija je postala del življenja. Šport mi je prinesel disciplino, trmo in predvsem vztrajnost.

Moj rezultat? Tehtnica je pokazala 25 kilogramov manj. Kar se mi je nekoč zdelo težko, je postalo moj način življenja. Ampak vse to mi ni bilo dovolj. Pred 4 leti sem prestopila prag Invictus fitnesa, z željo svoje telo učvrstiti in mu dodati »obliko«. Pridno sem trenirala ter ohranjala moje zdrave prehranjevalne navade.

Zanimanje za področje fitnesa je postajalo vse večje. Stopila sem iz moje cone udobja, spoznala nov svet, ki je postal navada v kateri sem se sprostila, čutila zadovoljstvo in prvič v življenju ponos nad seboj. Invictus je postal drugi dom, tukaj sem našla prijatelje z enakimi cilji ter enkratno ekipo trenerjev, ki so zmeraj stali ob strani z dobrimi nasveti. Ta preobrazba me je zaznamovala. Postala sem punca, ki ceni vsak dan in se smeji življenju. Začutila sem potrebo, da to pozitivno energijo dajem naprej ljudem, ki imajo enako težavo kot sem jo imela jaz.

Vsi potrebujemo kdaj brco v rit, je tako? Če potrebuješ nasvet, me kar pocukaj za rokav. Rada pomagam, sem odprta in komunikativna punca. Celo življenje se učimo, znanja in novih izkušenj ni nikoli dovolj. Danes sem osebna trenerka ter specialist športne prehrane.

Zakaj? Osebni trener je več kot le trener. Je prijatelj kateremu lahko zaupaš ko si preobremenjen, razočaran ali nesrečen. S teboj bo v dobrem in slabem, zmeraj verjel vate, te motiviral in držal “volan” do cilja, tvoja pa bo dolžnost da boš dal na »gas«.

Naroči se na posvet

Ne glede na to ali želiš shujšati ali pridobit na mišični masi si lahko rezerviraš svoj brezplačni posvet. Pošlji nam nekaj podatkov o sebi in povabili te bomo na kavico ob kateri bomo poklepetali o tvojim željah in ciljih.

logo-04

Vsa vsebina člankov vključno s slikami na tej spletni strani je predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, v mejah veljavnih predpisov.